3FM nieuws

Taylor Swift in spionagefilm met Adele?

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift in spionagefilm met Adele?

Taylor Swift zou een rol hebben bemachtigd in de nieuwe spionagefilm The Secret Service.

Er gingen een maand geleden al geruchten dat Adele te zien zal zijn in The Secret Service. The Mirror schrijft nu dat er nog een zangeres is toegevoegd aan de cast van deze nieuwe film van regisseur Matthew Vaughn. Het zou gaan om Taylor Swift.

Taylor Swift in gevecht met Samuel L. Jackson

Volgens een bron van de Britse roddelkrant had regisseur Matthew voor de rol meerdere actrices op het oog, maar vond hij Taylor de beste. De bron meldt ook dat Taylor nog een intense vechtsporttraining voor de boeg heeft. Haar personage gaat namelijk in gevecht met een van hoofdpersonen, die wordt gespeeld door Samuel L. Jackson.

Cast The Secret Service

Het is nog niet officieel bevestigd dat Taylor is toegevoegd aan de cast. Dat Samuel L. Jackson meedoet is wel al een feit, evenals Colin Firth. Beide heren spelen grote rollen in The Secret Service. Verder zijn er hardnekkige geruchten dat naast Adele ook Elton John en David Beckham een cameo hebben in de film.

"My Fair Lady meets James Bond"

The Secret Service is gebaseerd op de gelijknamige mini-stripserie van schrijver Mark Miller en tekenaar David Gibbons, die in 2011-2012 verscheen. Miller omschrijft de filmversie als "My Fair Lady meets James Bond". Het verhaal gaat over "a scummy kid who’s being trained to be a British gentleman spy," aldus Miller.

Ster advertentie
Ster advertentie