3FM nieuws

Gitaarlem met Rilan & The Bombardiers

  1. Nieuwschevron right
  2. Gitaarlem met Rilan & The Bombardiers

Rilan & The Bombardiers speelden vrijdag 27 juni live met de speciale Gitaarlem-gitaar bij Giel in de uitzending!

Na Michael Prins, Leona Philippo, Niels Geusebroek en Zazi kregen Rilan & The Bombardiers de speciale gitaar in handen om een liedje te maken voor het Gitaarlem-project. Dit muzikale initiatief is opgezet om geld op te halen voor 3FM Serious Request 2014.

Rilan & The Bombardiers - 'All For You'

Rilan & The Bombardiers lieten het nummer 'All For You' vrijdag 27 juni live horen tijdens de ochtendshow van Giel. Rilan heeft de hele track gericht op het thema van 3FM Serious Request 2014. Het thema van deze editie: meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Normaal gesproken zijn de liedjes van Rilan & The Bombardiers opgetogen en energiek, maar speciaal voor het Gitaarlem-project maakten zij een ingetogen nummer. "Dit nummer draag ik op aan alle vrouwen, met name de vrouwen die in de problemen zitten," aldus Rilan.

Rilan & The Bombardiers

De muziek van oud Serious Talent Rilan & The Bombardiers is een verrassende mix van rock en soul, met een vleugje hiphop en funk. Live wordt Rilan bijgestaan door zijn band The Bombardiers. Een formatie van negen man, inclusief contrabas en DJ. Samen vormen zij Rilan & The Bombardiers.

Rilan & The Bombardiers - 'Get Your Mind Right'

Rilan & The Bombardiers hadden eind april de zomer al goed in het bolletje: met 'Get Your Mind Right' raken ze de juiste snaar en omarmen ze de zomer alvast. De track kun je hieronder beluisteren.

Beelden van het optreden volgen zo snel mogelijk!

>> Check de site van Giel

>> Check alles over het Gitaarlem-project

Ster advertentie
Ster advertentie