3FM nieuws

Jonas Brother Kevin is verloofd

  1. Nieuwschevron right
  2. Jonas Brother Kevin is verloofd
Er is nieuws van de Kwik, Kwek en Kwak van de Amerikaanse popmuziek. Kevin Jonas gaat trouwen! De oudste van de drie Jonas Brothers, Kevin, en zijn vriendin Danielle Deleasa zijn woensdag 1 juli verloofd.

Einde van de onthouding
De in Amerika retepopulaire broeders doen het vooral erg goed bij 'de jongere vrouw' en 'de christelijke mens'. Dit laatste komt waarschijnlijk door hun duidelijk uitgedragen christelijke normen en waarden. Zo dragen de broeres 'purityrings', die symbool staan voor seksuele onthouding tot aan het huwelijk. Aan deze periode komt voor Kevin Jonas dus een einde.

Blijde reacties
Een woordvoerdster (zo gaat dat bij erg populaire mensen) bevestigde de verloving. Kevin's ouders, Kevin senior en Denise Jonas, gaven aan vervuld te zijn van geluk.

Verloofde Danielle reageerde volgens Kevin ook niet afkeurend op zijn aanzoek: "ja, ja, ja, ongeveer 500 keer supersnel achter elkaar", meldt Kevin aan entertainmenttijdschrijft People. Datzelfde tijdschrift riep Kevin vorig jaar nog uit tot één van de meest sexy mensen ter wereld.

Datum
Een trouwdatum is nog niet bekend. Het tourschema van de drie zangers zit dan ook nog akelig vol, voor de rest van dit jaar.

Hoe de broers Joe en Nick reageerden is ons niet bekend, maar ze zijn vast heel blij voor hem. En misschien een beetje jaloers dat hun ringen nog even om moeten blijven.


>> Meer over de Jonas Brothers
>> Check de Jonas Brothers website
Ster advertentie
Ster advertentie