3FM nieuws

Blur op Rock Werchter 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Blur op Rock Werchter 2013

Het Belgische festival Rock Werchter heeft de tweede headliner bekend gemaakt. Naast Rammstein ook Blur bevestigd voor 2013.

Het duurt nog een hele tijd voordat de volgende editie van Rock Werchter van start gaat, maar de organisatie van het Belgische festival is al druk bezig met de line-up. De eerste twee headliners van het vierdaagse festival zijn al binnen.

Headliners Blur en Rammstein

Het festival laat vol trots weten dat ze Blur hebben binnengehaald. Damon Albarn en co. sluiten de vrijdag (5 juli 2013) van het festival af met een optreden op de Main Stage. De laatste keer dat de Britpopband op de festivalweide van Rock Werchter stond, was in 1999. Eerder werd al bekend gemaakt dat Rammstein naar het festival komt. De Duitse metalband is de headliner van festivaldag drie.

Rock Werchter 2013

Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli. De voorverkoop voor het festival begint al op 2 november (2012). Meer info over de kaartverkoop volgt nog, aldus de organisatie van het festival op zijn Facebook-pagina.

Ster advertentie
Ster advertentie