3FM nieuws

Ed Sheeran krijgt een rol in Game of Thrones

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran krijgt een rol in Game of Thrones

Nú al het beste nieuws van deze week.

Ed Sheeran krijgt een gastrol in seizoen zeven van Game Of Thrones. Wij vinden Ed Sheeran geweldig en ook van Game Of Thrones kunnen we geen genoeg krijgen. Een combinatie van deze twee? Daar durfden we niet eens over te dromen!

Speciaal voor Ayra Stark

De makers van de serie, David Benioff en Dan Weiss, vertellen aan Vanity Fair dat ze al jaren bezig zijn om Ed te strikken. Maisie Williams, die Ayra Stark speelt in de serie, is namelijk groot van van de zanger (tja, Maisie, we kennen het gevoel). De verschijning van Ed op de set was dan ook bedoeld als een verrassing voor de actrice. Zo’n baas willen wij ook wel…

Wat hij precies gaat doen? Dat is nog maar de vraag. Acteren of muziek maken, het lijkt ons allebei heul erg vet. Ed heeft inmiddels ook op Twitter bevestigd dat hij inderdaad "een rolletje" krijgt.

Nog even wachten

We moeten helaas nog wel eventjes wachten op het nieuwe seizoen. HBO bevestigde afgelopen week dat het nieuwe seizoen 16 juli van start gaat. Het allerlaatste seizoen van de serie komt dan nog een jaar later. Stiekem hopen we toch op een zieke plottwist waardoor de serie nog tien seizoenen door zal gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat een muzikant een rol krijgt in Game Of Thrones. Al eerder meldden we dat de jongens van Bastille óók een gastrol krijgen in de serie. En wist je dat Will Champion van Coldplay op de beroemde Red Wedding optrad? Nee? Nou, nu wel. Check hier de beelden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie