3FM nieuws

Coen en Sander live vanuit Sesamstraat

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen en Sander live vanuit Sesamstraat

De Bert en Ernie van de radio, Coen en Sander, maken woensdag 14 december een live uitzending vanuit Sesamstraat.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben een heerlijk leventje. De DJ's vierden vrijdag (2 december) het vijfjarig jubileum van De Coen en Sander Show met weer een knallende editie van het beruchte Das Coen Und Sander Fest. En nog nagenietend van dit spektakel, staat het volgende feestje alweer op de stoep.

Een droom komt uit voor Coen en Sander

Met dit feestje zien Coen en Sander hun stoutste jongensdroom in vervulling gaan. De Bert en Ernie van de radio zijn door Pino, Ieniemienie en meneer Aart uitgenodigd om samen met hen de alweer 35e verjaardag van Sesamstraat te vieren. Dat wordt een dolle boel, aldus meneer Aart die hoge verwachtingen heeft van de DJ's als eregasten.

Dit wil je niet alleen horen, dit moet je ook echt zien.

>> Bekijk & luister de de Coen en Sander Show live vanuit Sesamstraat via de 3FM Social Radio app

De Coen en Sander Show live vanuit Sesamstraat

En eregasten komen natuurlijk niet aanzetten zonder een gepast verjaardagskado. De heren trakteren de leukste straat van Nederland op het maken van een speciale 35 jaar Sesamstraat-uitzending. De Coen en Sander Show is dan op woensdag 14 december vanaf 16.00 uur live te horen vanuit Sesamstraat. Sander is als grootste Sesamstraat-fan door het dolle. En Coen is vooral benieuwd of Tommie een beetje kan draaien.

Luister 14 december naar De Coen en Sander Show

Nog nooit eerder lukte het een radioprogramma om live vanuit Sesamstraat uit te zenden. Dus zet deze primeur duidelijk in je agenda: Woensdag 14 december vanaf 16.00 uur De Coen en Sander Show live vanuit Sesamstraat.

>> Bekijk de foto's van Das Coen Und Sander Fest 2011

Ster advertentie
Ster advertentie