3FM nieuws

Lana Del Rey worstelt met nieuw album

  1. Nieuwschevron right
  2. Lana Del Rey worstelt met nieuw album

Lana Del Rey heeft in een interview met het Amerikaanse tijdschrift NYLON verteld dat ze twijfelt over haar tweede album.

Na haar eerste album, Born To Die, ziet Lana Del Rey het niet zitten binnenkort een tweede album uit te brengen. Dat vertelde de zangeres aan het Amerikaanse magazine NYLON. Ze zei daarbij dat ze geen idee heeft wanneer er een tweede album komt.

Lana Del Rey ziet tweede album niet zitten

Lana Del Rey vertelde eind februari 2013 nog aan BBC dat haar tweede album spiritueel wordt. Over de sound zei de zangeres dat het filmisch en meer ingetogen is. Nu blijkt dat Lana worstelt om het verwachte, tweede album van de grond te krijgen. Tegen NYLON zei ze: "When people ask me about the new album, I just have to be honest, I really don't know."

Film Tropico

De zangeres zorgde 17 augustus (2013) met een tweet voor verwarring bij haar fans. Ze noemde haar film Tropico, waarin ze zelf de hoofdrol speelt, haar 'farewell project'. De gelekte release datum voor deze film was 30 september, maar dat ontkende Lana Del. Wanneer Tropico wel te zien is, is niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie