3FM nieuws

Manon van De Jeugd is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Manon van De Jeugd is 3FM Album van de Week

Het nieuwe album van De Jeugd heet Manon, maar dat wisten de meeste van jullie al. De plaat is een eerbetoon aan de vrouw. Beluister en win 'm hier!

De mannen gaven een dag voor de officiële release van Manon al een flinke preview bij Giel. Ze lieten drie nieuwe tracks horen (die je een eindje verderop kunt checken). Wil je de hele plaat beluisteren? Dat kan ook, onderaan het artikel via Spotify en Deezer.

>> Haal Manon in huis en beantwoord de prijsvraag!

Woordmakers, taalveranderaars...

Men vindt De Jeugd woordmakers en taalveranderaars. Of ze dat zelf ook vinden? Het boeit ze eigenlijk niet zo veel. Wat wel boeiend is, is dat ze een te gekke plaat hebben gemaakt, die 3FM uitroept tot Album van de Week.

Nederland met teksten van De Jeugd

Leuk feitje is dat De Jeugd Van Tegenwoordig een goed voorbeeld is voor de echte jeugd van tegenwoordig. Rapdocente Anne Sollie geeft namelijk les met de teksten van de formatie. En dat werkt super goed. Hoe tof!

Wie is Manon?

Enne ja, de vraag der vragen rondom de eerste single is natuurlijk: who the f*ck is 'Manon'? 3voor12 ging op onderzoek uit en vroeg het aan De Jeugd tijdens ADE. Check het interview met Tim den Besten hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Jeugd Van Tegenwoordig- 'Manon' live bij Giel

De Jeugd van Tegenwoordig - 'Lente In Bed' live bij Giel

De Jeugd van Tegenwoordig - 'Zak 'M Uit De Heup' live bij Giel

De Jeugd van Tegenwoordig - 'BPM 69' (live bij Giel)

Beluister Manon hieronder via Spotify:

En Deezer:

Ster advertentie
Ster advertentie