3FM nieuws

Blanks speelt Zeroes cover van 'Fireflies' in de 3FM Live Box

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Blanks speelt Zeroes cover van 'Fireflies' in de 3FM Live Box

3FM zit momenteel in de aanloop naar de 3FM Zeroes Top 1003 (waar je nog voor kunt stemmen). Daarom kiest hij er ook voor om Zeroes-klapper 'Fireflies' van Owl City te coveren in de Ochtendshow van Rob & Wijnand.

Inspiratie

Een tijd vol MSN-notificaties en illegale downloads op Limewire en het nummer 'Fireflies' van Owl City, dat is wat de Zeroes voor Blanks betekenen. Dat is ook de reden dat Simon (Blanks) deze track wil coveren voor de 3FM Zeroes Top 1003. Toen hij opgroeide was dit nummer zijn absolute favoriet, elke keer dat hij het hoort ziet hij "de vuurvliegjes al vliegen".

Veel mensen hebben Simon ook al laten weten dat ze hem überhaupt als Owl City vinden klinken. Dit is alleen wel onbewust: hij heeft de Amerikaanse band niet actief als streefpunt terwijl hij muziek maakt. Gelukkig ziet hij het wel als een compliment (anders had hij hun nummer natuurlijk ook niet gecoverd).

Video niet beschikbaar

'Fireflies'

Check hieronder de volledige cover!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Breathe In, Breathe Out'

Natuurlijk kan Blanks niet langskomen bij de 3FM Live Box zonder zijn nieuwste hit 'Breathe In, Breathe Out' te spelen. Geniet!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Zeroes Top 1003

Je kunt nog even stemmen voordat de lijst maandag 13 februari van start gaat. Klik op de knop hieronder en vul je stemlijst in!

Stem hier!

Ster advertentie
Ster advertentie