3FM nieuws

Zieke Lorde cancelt Australische tour

  1. Nieuwschevron right
  2. Zieke Lorde cancelt Australische tour

De Nieuw-Zeelandse zangeres heeft haar tournee in Australië afgeblazen, omdat ze last heeft van een infectie aan haar luchtwegen.

Lorde heeft haar Australische tour afgeblazen. De 17-jarige zangeres zou haar concertenreeks donderdag 24 april aftrappen in de stad Melbourne, maar ze heeft een infectie aan haar luchtwegen. Dat heeft de concertorganisator Frontier Touring dinsdag 22 april bekend gemaakt.

Geen makkelijke beslissing

In een verklaring laat Lorde weten dat het haar hart breekt om de shows uit te moeten stellen. "Mijn band en ik vinden het geweldig om voor het Australische publiek op te treden. Deze beslissing was niet makkelijk." Lorde richt zich momenteel op haar herstel zodat ze snel weer kan zingen. "We komen zo snel mogelijk naar jullie toe, Australiërs," laat ze weten.

3FM Presents: Lorde in Tivoli

Lorde vliegt de hele wereld over en slaat Nederland zeker niet over. De zangeres staat maandag 26 mei voor het éérst op het podium in Nederland. Ze staat dan op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht. Wil je kaarten winnen? Klik op de link hieronder.

>> Win kaarten 3FM Presents: Lorde

Ster advertentie
Ster advertentie