3FM nieuws

Moet je kijken: de nieuwe videoclip van Son Mieux!

  1. Nieuwschevron right
  2. Moet je kijken: de nieuwe videoclip van Son Mieux!

Je hoorde de single vanochtend al voor 't eerst op 3FM, en nu is de video er ook! Camiel van Son Mieux vertelt je wat 'ie betekent.

'Even' is de tweede single van de debuut-EP van Son Mieux: de releasedatum van de EP is nog niet bekend, maar de eerste twee singles smaken al naar meer. 'Even' is voor Camiel, de frontman van Son Mieux, een afsluiting van een ingewikkelde relatie. "In de video sleep ik een zak achter me aan, die staat symbool voor de bagage die je in een relatie met je meesleept. De zak wordt ook steeds groter, en uiteindelijk drop ik 'm in zee: ik laat het achter me."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De video is opgenomen in de duinen bij Den Haag. "Ik kom heel graag in de duinen, het is er zo lekker rustig. Je kan er kilometers lopen zonder iemand tegen te komen, écht een gevoel van vrijheid". Extra leuk: de video is gemaakt door een goede vriend van Camiel, Eduard Nijgh, en Camiel's broertje Wrister Meiresonne, die ook in de band speelt.

Bewegend artwork

Camiel heeft het idee voor de video zelf bedacht. "Het idee is een soort bewegend artwork: gewoon mooie beelden, die het gevoel van 't nummer goed overbrengen. Ik vind vaak dat video's afleiden van het nummer, of er een andere betekenis aan geven. Dat wilde ik voorkomen: de video moet de muziek juist versterken."

Wat vind jij van de video?

Ster advertentie
Ster advertentie