3FM nieuws

BinGO: Rob ging naar huis

  1. Nieuwschevron right
  2. BinGO: Rob ging naar huis

BinGO! Rob gokte het goede getal en mocht naar huis. Maandag Stenders Eetvermaak zonder Rob, Robbert Jan nam het over.

Het was tijd voor een ouderwetsch potje Bingo. Zonder bejaarden, maar met een grote prijs: op het spel stond een vrije middag. Rob gokte het goede getal, pakte zijn biezen en schoot het gebouw uit. Maandag Stenders Eetvermaak met Robbert Jan in plaats van Rob.

Robbert Jan!

Het was even spannend hoor. Met het zweet op z'n voorhoofd en klamme handjes zette Rob al zijn hoop op het getal dertien. Draaien, draaien, draaien maar en wat rolde daar uit? DERTIEN! En omdat het BinGO is mocht Rob gaan. Een welverdiende middag vrij verdiende hij met het slim gespeelde spel. En een goed kans voor Robbert Jan, de trouwe producer van Rob. Ook hij heeft DJ als beroep in zijn paspoort staan en voila, een spiksplinternieuwe demo, voor komende en lopende sollicitaties. Hij nam het over.

2 x BinGO voor Rob

Rob heeft een half jaar geleden al het geluk gehad dat hij bij BinGO naar huis mocht. Toen verliet hij ongegeneerd het gebouw, zonder een greintje schuldgevoel. Of het door de leeftijd komt of iets anders, maar Rob had vandaag duidelijk meer last van zijn geweten. Plechtig beloofde hij dat dit de laatste keer BinGO was, terwijl hij met piepende bandjes wegreed.

Ster advertentie
Ster advertentie