3FM nieuws

24 juni: Only Seven Left live bij Bring It On!

  1. Nieuwschevron right
  2. 24 juni: Only Seven Left live bij Bring It On!

Only Seven Left brengt zondag 24 juni een bezoek aan de 3FM studio want de band speelt live bij Bring It On!

Only Seven Left is kind aan huis bij 3FM. Coen Swijnenberg was een maand hun manager, ze speelden al verschillende keren in de studio en namens 3FM verrasten ze ook nog eend hun grootste fans met een ontbijtje op bed!

Muzikale carrière Only Seven Left

De boys van Only Seven Left hebben, ondanks hun leeftijd, al heel wat meegemaakt op muzikaal gebied. Zo stonden ze in het voorprogramma van Tokio Hotel, Destine en MakeBelieve en tourden ze in 2008 door Egypte.

Only Seeven Left 3FM Serious Talent

In 2010 werden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met het nummer 'Sleeping Without You'. Bekijk hier de beelden uit 2010 van Only Seven Left bij Bring It On! met 'Sleeping Without You'.

Only Seven Left bij Bring It On!

Bram van Only Seven Left maakte een paar weken gelden aan de GIEL-Mobiel al bekend dat ze in september aan een nieuwe tour beginnen maar van tevoren komen ze gelukkig ook weer even bij 3FM langs. Zondagavond 24 juni bij Bring It On! om precies te zijn.

Winnen bij Bring It On!

Maar er gebeurt natuurlijk veel meer tijdens Bring It On! Sander Guis geeft namelijk ook nog een huiskamerconcert van Eva Livina weg en je kunt kans maken op het nieuwe Linkin Park album Living Things. En nog veel meer!

Luister zondag 24 juni naar Only Seven Left bij Bring It On! tussen 18:00 en 20:00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie