3FM nieuws

Mumford & Sons verzamelen mobieltjes

  1. Nieuwschevron right
  2. Mumford & Sons verzamelen mobieltjes

De banjoloze mannen van Mumford & Sons lieten het publiek tijdens hun albumpresentatieshows alle telefoons (tijdelijk) inleveren.

Smartphone frenzy

Sinds de invoering van de smartphone zijn concertzalen in filmstudio's veranderd. In de Ziggo Dome zie je bij een gemiddelde popshow een zee aan filmende telefoons. Hartstikke leuk natuurlijk om alles vast te leggen wat je meemaakt, maar voor sommige artiesten is het helemaal niet relaxt.

Inleveren die handel

Mumford & Sons zijn druk bezig met de release van hun nieuwe album Wilder Mind. Om dat te vieren geven ze meerdere intieme showcases. Bij die optredens spelen ze veel nieuw werk, liedjes die nog bijna niemand gehoord heeft. En dat willen ze liever nog even zo houden. Daarom laten ze bezoekers van hun intieme shows hun mobiele telefoons inleveren.

Linnen tasjes

Na afloop van het concert krijgen de bezoekers hun mobieltje weer terug, in een mooi linnen hoesje. Supersympathiek, maar niet iedereen vindt het een leuke actie. Twee uur zonder Facebook en Instagram is best lang. Of de acties alleen voor de showcases gelden, of dat alle concerten van Mumford & Sons telefoonvrij worden, is niet duidelijk. Een makkelijke opgave is het in elk geval niet. Probeer maar eens 60.000 telefoons in te zamelen bij hun show in het Goffertpark.

En zo moesten bezoekers van een Mumford & Sons concert allemaal hun telefoons inleveren omdat de band niet gefilmd of...

Posted by William Rutten Photography on Monday, 27 April 2015
Ster advertentie
Ster advertentie