3FM nieuws

Dit is het programma van 3FM Lowlands Bij Je Thuis!

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is het programma van 3FM Lowlands Bij Je Thuis!

Dit weekend zou eigenlijk Lowlands zijn. Om het gemis van het meerdaagse festival te verzachten staat 3FM het hele weekend in het teken van Lowlands Bij Je Thuis. Lees hier wat je aankomend weekend kunt gaan verwachten bij 3FM!

Het hele weekend livemuziek op 3FM

3FM brengt het hele weekend Lowlands bij je thuis! Vrijdagavond gaan we even terug naar 2014, toen de Imagine Dragons in de Alpha stonden. Zaterdagavond breken The Opposites de tent af met hun legandarische Lowlandsshow in 2013. Daarnaast hoor je het hele weekend de vetste live tracks van vorige Lowlands edities.

Lowlands Bij Je Thuis

Door heel Nederland wordt het festival ook massaal thuis gevierd met eigen feestjes. Trommel je vriendengroep op en maak zelf muziek als de Flu Fighters, Pfizer Chiefs, A Tribe Called Zelftest, Hans Avondklok of Fedde Le Grand Prix.

Afgelopen week hebben vriendengroepen kans kunnen maken op een prijs, waarvan ze dit weekend pas gaan ontdekken wat het is. Onder andere Kees van Hondt, verlichting van de X-Ray en zelfs een toiletblok voor in de tuin worden thuisgebracht bij de winnaars van deze prijzen! Ook te volgen via de radio. Ga naar 3fm.nl/lowlands voor meer informatie.

UnMute Us

Zaterdagmiddag is 3FM aanwezig bij UnMute Us, de protestmars voor de stilliggende evenementenbranche. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende doen liveverslag vanuit Utrecht en Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie