3FM nieuws

Causes stond bij Giel op De Speelplaats

  1. Nieuwschevron right
  2. Causes stond bij Giel op De Speelplaats

Causes heeft een druk weekend voor de boeg: zaterdag staan ze op Paaspop, maandag op de 3FM Awards en vrijdagochtend stonden ze bij Giel op De Speelplaats!

Causes bracht in februari hun nieuwe single uit, 'All For Us'. Het is de vierde single van het debuutalbum Under Bridges That You Built For Me en ze beschrijven 'm zelf als een 'up-tempo banger'. Het is het oudste nummer van het album: "We schreven deze nog in onze oude studio in Utrecht, dus dat is écht lang geleden", vertelde Rupert bij Giel vanochtend. De band vertelde ook hoe het nummer tot stand is gekomen.

'Teach Me How To Dance With You'

Het eerste nummer van het album, 'Teach Me How To Dance With You', was natuurlijk al een flinke hit. Hij was zelfs zo goed dat ze in 2016 genomineerd werden voor een 3FM Award voor beste band!

Vind jij dat Causes die 3FM Award moet winnen? Stemmen doe je hier! Oh, en ze treden er ook op, dus als je dat wilt zien koop je hier je kaarten.

Op De Speelplaats speelden ze ook het nummer 'Sparrows', en dat klonk zo:

En natuurlijk kregen we ook een cover van ze. Ze kozen voor 'On My Mind' van Ellie Goulding, en gooiden er een Causes-sausje overheen!

Ster advertentie
Ster advertentie