3FM nieuws

Er komt een bierhotel, compleet met bierdouches, bierontbijtjes en ehh... bier

  1. Nieuwschevron right
  2. Er komt een bierhotel, compleet met bierdouches, bierontbijtjes en ehh... bier

De Schotse bierbrouwerij BrewDog heeft grootse plannen: een bierhotel bouwen door middel van crowdfunding. Het ding gaat Doghouse heten en is voorzien van alle belangrijke voorzieningen: bier, bier en bier.

Houd jij wel van een Hardcore of Punk IPA'tje op zijn tijd? Goed nieuws: straks kun je er zo ongeveer een nacht in doorbrengen. BrewDog heeft wilde plannen voor een hotel direct naast een van hun bierbrouwerijen: Doghouse. Waarom?

"We want to make it the hoppiest place on earth."

Daarom.

Ja leuk, maar wat is er bier aan dit hotel?

Nou, veel. Naast een goedgevulde minikoelkast vol speciaalbiertjes is er ook een jacuzzi gevuld met Punk IPA. Daar kom je natuurlijk een stuk plakkeriger uit dan dat je erin gaat, maar daar is ook een oplossing voor: een douche met ingebouwd mini-koelkastje vol bier. Joe.

Na de douche nog steeds schoon? Hobbel dan even naar de bier-spa voor een hop-based gezichtsmaskertje op je mik.

Als je na een nacht pitten in bovenstaande kamer wakker wordt met trek, staat er een bierontbijt op je te wachten in het restaurant. What more could you possibly want?

Lekker crowdfunden

Het hele project kost zo'n acht miljoen dollar, plus wat extra's dat bij elkaar wordt gesprokkeld via Indiegogo. Daar was het doel $75.000, maar met nog ruim een maand te gaan is er nu al $130.000 opgehaald door de bierliefhebbende medemens.

Goed nieuws en slecht nieuws. Bad news first: Doghouse komt te staan in Ohio, Amerika. Niet echt een plek waar je snel heengaat voor een weekend weg met vrienden. Dan het goede nieuws: als ze het daar kunnen regelen, kunnen wij het ook. Wie begint?

Ster advertentie
Ster advertentie