3FM nieuws

Kijk vanaf 23:00 uur mee naar The Opposites live op Lowlands

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk vanaf 23:00 uur mee naar The Opposites live op Lowlands

Eindelijk gaat het dan plaatsvinden, de headliner-show van The Opposites op Lowlands. Twee jaar lang werd het optreden verplaatst doordat het festival wegens de coronapandemie niet kon plaatsvinden, maar nu gaat het gebeuren. En goed nieuws: 3FM zendt de show een uur lang uit vanaf 23:00 uur.

Lowlands zin in, zin in Lowlands

Waarschijnlijk ken je de beelden uit 2013 waar Twan en Willem (The Opposites) de Alpha op Lowlands compleet afbreken. Een show waar daarna jaren nog naar werd verwezen. In 2019 maakten ze hun comeback in de Sexyland en werd er al snel aangekondigd dat ze terug mochten keren als headliner in 2020. Dat ging, zoals we allemaal weten, twee jaar lang niet door. Tot nu!

Op vrijdag 19 augustus mogen ze al hun hits nog één keer meenemen naar het festival in Biddinghuizen en sluiten ze de eerste dag van deze editie af. 3FM zendt de show vanaf 23:00 uur uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lowlands X 3FM

Natuurlijk is 3FM ook dit jaar op Lowlands. Het hele weekend lang hoor je op de radio en zie je online alles over het festival. Denk aan interviews, sessies, verslag vanaf het terrein en nog veel meer gekkigheid. Check hier hoe je dit weekend Lowlands kan volgen op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie