3FM nieuws

Ghost Stories van Coldplay is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Ghost Stories van Coldplay is 3FM Album van de Week

Het zesde studioalbum van Coldplay, Ghost Stories, is maandag 19 uitgekomen en werd drie dagen eerder al uitgeroepen tot 3FM Album van de Week!

Ghost Stories is de opvolger van het in 2011 uitgekomen album Mylo Xyloto. De nieuwe plaat klinkt heel anders dan we van Coldplay gewend zijn.

Coldplay - Ghost Stories

De heren van Coldplay kondigden het album Ghost Stories 3 maart aan via hun Facebookpagina. Naast de titel van de nieuwe plaat en de releasedatum plaatsten ze in de post ook de eerste single getiteld 'Magic'.

De nummers 'Midnight','Oceans', 'Another's Arms', 'Always In My Head', 'A Sky Full Of Stars' verschenen voor de release van het album al op internet. Coldplay gooit het met dit nieuwe album over een andere boeg: geen alternatieve rock met veel gitaren, maar dromerige songs met veel elektronische geluiden.

Coldplay zet speurtocht uit

In het kader van hun nieuwe album Ghost Stories zette Coldplay eind april een gigantische speurtocht uit. In verschillende bibliotheken over de hele wereld lagen handgeschreven songteksten én een vrijkaart: The Golden Ticket. Met dit kaartje reist de vinder naar Londen voor een show in de beroemde Royal Albert Hall op 1 juli.

>> Win 3FM Album van de Week: Ghost Stories

Coldplay - 'Magic'

Coldplay - 'Midnight'

Ster advertentie
Ster advertentie