3FM nieuws

De nieuwe van Dua Lipa heet 'Room For 2' en is niét wat je van haar verwacht

  1. Nieuwschevron right
  2. De nieuwe van Dua Lipa heet 'Room For 2' en is niét wat je van haar verwacht

Na de uptempo hitsingles 'Be The One' en 'Hotter Than Hell' pakt Dua het deze keer anders aan. De Britse zangeres heeft een nieuwe track van haar album online gezet en deze 'Room For 2' laat een heel andere kant van Dua Lipa zien!

Haar eerste single 'Be The One' stond voor vrolijk optimisme in de liefde ("I could be the one"), 'Hotter Than Hell' stond voor pure verleiding ("I'll give you that pleasure heaven"), maar in 'Room For 2' heeft Dua Lipa het helemaal gehad met de man in haar leven.

Dua maakte er een rustig, ritmisch nummer over waarin ze alle slechte ervaringen met hem van zich af zingt. Ze zette de albumtrack op 28 oktober online, als extra voorproefje voor haar album dat verschijnt in februari 2017.

Dua Lipa laat haar vent even weten hoe het zit

Even klaar met de bubbly liefdesliedjes, tijd om even eerlijk te zeggen waar het op staat. Een ex van Dua behandelde haar niet goed en dat pikte ze niet. Uit de lyrics blijkt dat hij haar van hot naar her liet rennen en zichzelf belangrijker vond dan hun relatie. Dua heeft een boodschap voor hem: die slechte karma komt sowieso een keertje jouw kant op!

"Up and down, it all comes back around / Push and shove, do you feel better now? / Knock, knock, knock, you come tumbling down / Karma's got a kiss for you"

Dua Lipa - 'Room For 2'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dua Lipa trok alles uit de kast voor Halloween

Hoewel het technisch gezien vandaag pas Halloween is, vonden alle coole feestjes dit weekend al plaats. Dua Lipa was in New York City en besloot daar spontaan om daar de (dode) prinses uit te hangen. Ze had zich alleen niet voorbereid op een feestje, dus moest het doen met de inhoud van haar koffer. Wie heeft er nou niét standaard een tiara bij zich?

Ster advertentie
Ster advertentie