3FM nieuws

Mr. Polska, Jebroer, Ronnie Flex en Skinto in 3voor12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Mr. Polska, Jebroer, Ronnie Flex en Skinto in 3voor12 Radio

Mr. Polska kwam dinsdagavond 22 april samen met Skinto, Ronnie Flex en Jebroer op bezoek bij Roosmarijn in 3voor12 Radio.

Mr. Polska primeurde dinsdag 15 april zijn gloednieuwe single 'De Libi'. De track is het eerste voorproefje van het tweede album van Mr. Polska, dat na de zomer wordt gereleased. Hoe 'De Libi' live klonk hoorde je bij Roosmarijn in de uitzending.

Mr. Polska - 'De Libi'

Met 'De Libi' slaat Mr. Polska een andere richting in: de track valt bijna in het rijtje UK Garage. 'De Libi' is geproduceerd met zijn gebruikelijke producer Boaz van de Beats. "Ik wilde mensen verrassen met een UK Polska-sound," liet de Poolse rapper weten aan Roosmarijn in 3voor12 Radio. Hoe dit live klinkt, hoor je onderaan dit bericht.

Tweede plaat Mr. Polska onderweg

Mr. Polska maakte al furore met zijn debuutalbum Waardevolle Gezelligheid, maar nu is het tijd voor een volwaardige tweede plaat. Aan Roosmarijn liet hij weten hoe de nieuwe sound tot stand is gekomen: "Ik en Boaz wilden de mensen verrassen. Dus we zijn gaan kloten met de muziek, ik ging soms huilend in de auto naar huis omdat het maar niet lukte. Uiteindelijk zijn we eruit gekomen. We zochten iets dat dezelfde energie had, maar toch rustig was. Ja, of we hadden nog harder moeten gaan. Maar dan hadden we met een tank on stage moeten gaan, bommen moeten laten vallen op het publiek."

Jebroer - 'Hoesten Als Bejaarden'

Roos nodigde Mr. Polska uit, maar kreeg er, een beetje als een Kinder Surprise, een leuke verrassing bij! Ook Jebroer, Skinto en Ronnie Flex kwamen met Mr. Polska mee naar de 3FM-studio om de nieuwe track van Jebroer, 'Hoesten Als Bejaarden', live te laten horen. Check het optreden hieronder.

Mr. Polska - 'De Libi'

Jebroer - 'Hoesten Als Bejaarden' ft. Mr. Polska, Ronnie Flex & Skinto

Ster advertentie
Ster advertentie