3FM nieuws

3FM Talent néomí live vanaf ESNS 2023

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent néomí live vanaf ESNS 2023

Eén van de artiesten die op het grootste showcase-festival van Europa in Groningen staat is 3FM Talent néomí. Tijdens ESNS 2023 speelt ze een prachtige livesessie bij 3FM en die kun jij hieronder terugkijken.

Néomí live vanaf ESNS 2023

Nog geen week geleden kreeg Néomí tijdens haar optreden in de 3FM Live Box bij VoorAan, het programma van 3FM-dj's Jamie en Olivier, te horen dat ze 3FM Talent is. Een week later staat ze te schitteren op ESNS in Groningen en bewijst ze nogmaals waarom ze één van de grote muzikale beloftes van komend jaar is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer livesessies vanaf ESNS?

Op de donderdag en vrijdag van ESNS, organiseert 3FM in het Grand Theatre in Groningen de hele dag livesessies met nieuw muzikaal talent. Met o.a. Coloray, Heartworms, NONCHELANGE en 3FM Talent néomí. Kijk alles optredens hieronder in de playlist terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie