3FM nieuws

Laatste kans op Pinkpopkaarten!

  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste kans op Pinkpopkaarten!
Het is weer bijna tijd voor Pinkpop! Heb jij nog geen kaarten? Bij 3FM geven we ze weg! Daarnaast heeft Wout een speciaal Chemical Brothers pakket voor je!Ook dit jaar wordt het weer gezellig rond de pinksterdagen in Landgraaf: Het is weer tijd voor Pinkpop. Dit jaar heeft het festival weer een paar grote namen weten te programmeren. Onder andere The {l}Prodigy{/l}, {l}Kane{/l}, {l}Faithless{/l} en The {l}Chemical Brothers {/l} zullen van deze Pinkpop weer een knaller van een festival maken. Pinkpop vindt ook dit jaar plaats in het Limburgse Landgraaf, van 14 tot en met 16 mei.

3FM is natuurlijk aanwezig bij het festival en zal ook live uitzenden. Maar de Pinkpopsfeer proef je natuurlijk pas echt als je zelf aanwezig bent. Daarom geeft 3FM in de komende week kaarten weg voor dit geweldige festival. Je kunt 2 x 1 weekendkaart winnen waarmee je alledrie de dagen toegang hebt tot het festival en de camping. Luister naar 3FM om te horen hoe je deze kaarten kunt winnen!

Maar dat is nog niet alles, we hebben nog iets heel speciaals voor je in petto. Wout geeft in zijn programma elke dag tussen 16.00 en 18.00 uur naast de kaarten nog een speciaal {l}Chemical Brothers{/l} pakket weg! In dit pakket zit een Chemical Brothers t-shirt, een gesigneerde versie van het laatste album Push The Button en een speciale Chemical Brothers skin voor je Ipod. Heb je nog geen Ipod? Geen probleem, want Wout geeft aan op vrijdag aan een van de weekwinnaars een Ipod met daarop alle Chemical Brothers albums erop weg!

Win kaarten op de 3FM site!Pinkpop line-upPinkpop website
Ster advertentie
Ster advertentie