3FM nieuws

Rihanna & Beyoncé: "Pokémon? No!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna & Beyoncé: "Pokémon? No!"

Pokémon en popprinsessen gaan niet samen.

© Parkwood Entertainment

Pokémon neemt zo'n beetje de hele wereld over, dus ook stadions en concertzalen. Als daar dan een keer een concert plaatsvindt, struikel je alsnog over de Pidgeys en Rattatas. Niet iedereen is daar van gediend...

Rihanna is geen Pokémon-fan

Rihanna wil met liefde een fantastische show voor je neerzetten, maar dan is het wel de bedoeling dat je oplet. De regels worden bij de start van de show nog even uitgelegd: niet appen met vriendjes of vriendinnetjes en géén Pokémon! Ze windt er geen doekjes om: "I don't wanna see you catch any Pokémons up in this bitch!"

Beyoncé-fan is er ook niet van gediend

Tijdens het concert in Stade De France zag een fan dat iemand twee rijen voor hem op jacht was naar Pokémon, terwijl ze front row bij het concert van Beyoncé stond. Whut?! Hij liet het er niet bij zitten en besloot om haar gedrag te voorzien van sassy commentaar. "This bitch... she is playing Pokémon while Beyoncé is singing. Fucking Pokémon. Look at where she iiiiiis!"

Twee minuten later krijgt hij een glimlach van Beyoncé en is 'ie al het drama gelukkig weer vergeten. Je checkt 't hysterische filmpje hieronder.

She's lucky Solange never saw her. Side note I'm never showering again.

Een video die is geplaatst door Anand Desai-Barochia (@ananddb) op 22 Jul 2016 om 1:12 PDT

Ster advertentie
Ster advertentie