3FM nieuws

3FM heeft nieuwe studio

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM heeft nieuwe studio
3FM is op maandag 19 januari 2004 naar een nieuwe centrale studio verhuist. De verhuizing was noodzakelijk geworden omdat de oude behuizing niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd. Nieuwsgierig? Check dan even de virtuele rondleiding!Zendercoödinator Florent Luyckx: "3FM heeft vanaf nu een studio waar we trots op kunnen zijn. Een studio die past bij het elan van een van de bestbeluisterde zenders van Nederland. Er zijn betere faciliteiten gekomen voor de DJ’s en er is een ruimte bij gekomen waar we veel meer met live-acts kunnen doen. In de oude studio was dat toch altijd een beetje behelpen."

Op maandag 19 januari ging de nieuwe studio van 3FM in gebruik. Je kunt nu alvast multimediaal meegluren in de nieuwe 3FM studio. In de rubriek Webcam & Tour kun je zien hoe er momenteel gebouwd wordt aan de nieuwe studio. Je kunt de DJ tafel vanuit twee posities bekijken en ook een kijkje nemen in de ECK (technische ruimte).

Op de homepage van Sybrand Verwer, hoofd van de 3FM NOB technici, kun je door middel van een enorme fotoreportage de totstandkoming zien van de 3FM studio en de nieuwe kantoren.
Ster advertentie
Ster advertentie