3FM nieuws

Paceshifters op EXIT Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Paceshifters op EXIT Festival

3FM Serious Talent Paceshifters staat deze zomer op het Servische EXIT Festival!

Paceshifters rammen lekker door! Op zaterdag 24 april waren de mannen nog in Los Angeles te vinden, waar zij op uitnodiging van BUMA Cultuur/Buma Rocks een aantal showcases speelden. Nu is bekend geworden dat zij deze zomer ook nog afreizen naar Servië om daar op het EXIT Festival te spelen!

Uitnodiging

Paceshifters is door online radiostation Pinguin Radio aangedragen bij de organisatie van het EXIT festival, het grootste festival van Zuidoost-Europa. Deze besloot vervolgens om de band te boeken! Gitarist Seb reageert:

Super vet dat we op één van de grootste festivals van Europa mogen spelen. Bij ons ligt de focus nu ook op het buitenland dus dan zijn dit hele mooie dingen.
- Seb Dokman

EXIT Festival

Het EXIT Festival vindt plaats van donderdag 9 tot en met zondag 12 juli in het Petrovaradin Fort in Novi Sad. Paceshifters treden op zaterdag 11 juli op bij de Fusion Stage, waar eerder Nederlandse acts stonden als De Staat, Go Back To The Zoo en Birth Of Joy. Andere acts die je deze zomer op het EXIT Festival vindt zijn onder andere Faithless, Motörhead, Manu Chao, Emeli Sandé, Milky Chance, John Newman en Tom Odell.

Ster advertentie
Ster advertentie