3FM nieuws

The National cancelt optredens Oekraïne en Rusland

  1. Nieuwschevron right
  2. The National cancelt optredens Oekraïne en Rusland

The National heeft optredens in Oekraïne en Rusland geannuleerd vanwege de heersende politieke omstandigheden.

De band liet dinsdagavond 22 april via Facebook weten dat de concerten niet doorgaan.

The National hoopt op goede afloop situatie Oekraïne en Rusland

De band voegde eraan toe te hopen dat de onenigheden in Oekraïne en Rusland geklaard worden op een positieve, vredige en democratische manier. Lees hier het volledige bericht:

The National

The National is een vijfkoppige band uit Ohio. De band start in 1999, scoort in 2004 een grote platendeal en breekt in 2007 door met hun vierde plaat Boxer. Vanaf dat album begint het balletje hard te rollen. Het vijfde album, High Violet, komt in mei 2010 uit en hun meest recente plaat, Trouble Will Find Me, dateert uit 2013. De mannen van The National staan deze zomer op Lowlands 2014.

Mistaken for Strangers

Rockband The National stond in 2010 op het punt echt door te breken en begon aan de grootste tournee van hun 10-jarige carrière. Zanger Matt Berninger vroeg zijn jongere broer Tom, een filmmaker, mee te gaan als lid van de crew. Tom stemde in en hoewel het doel van de filmmaker een rock-docu was, resulteerden de opnames in een persoonlijk beeld van de relatie tussen de broers en hun frustratie over onvervulde ambities. De documentaire Mistaken for Strangers was eind 2013 te zien in de bioscoop en is sinds februari 2014 verkrijgbaar.
Beluister hier het meest recente album van The National, Trouble Will Find Me:

The National - Trouble Will Find Me

Ster advertentie
Ster advertentie