3FM nieuws

Counting Crows naar Groningen en Haarlem

  1. Nieuwschevron right
  2. Counting Crows naar Groningen en Haarlem

Counting Crows komt naar Nederland! Voor de Somewhere Under Wonderland-tour doet de band De Oosterpoort in Groningen en De Philharmonie in Haarlem aan.

Na zeven jaar wachten kwam in september 2014 het zesde studioalbum van Counting Crows uit. Met Somewhere Under Wonderland maakt de groep een uitgebreide Europese tour, waarbij de band nu dus ook Nederland aandoet.

Groningen en Haarlem

Counting Crows staat op dinsdag 16 juni 2015 in de Oosterpoort in Groningen. Eén dag later staat de band in De Philharmonie in Haarlem. De kaartverkoop voor de concerten start op 14 maart. De groep staat dit jaar ook op Pinkpop en Concert At SEA.

Nieuwe album

Op het nieuwe album grijpen de Counting Crows volgens zichzelf terug naar het geluid van hun eerste albums uit de jaren '90. Als voorproefje op het nieuwe studioalbum Somewhere Under Wonderland kwam in augustus 2014 al de track 'Earthquake Driver' uit.

Counting Crows - 'Earthquake Driver'

Counting Crows - 'Mr. Jones'

De melancholische rockband Counting Crows uit San Francisco scoorde in 1994 hun eerste grote hit met 'Mr. Jones'. Ook de tracks 'Big Yellow Taxi' en 'Holiday In Spain' sloegen aan in ons kikkerlandje.

Ster advertentie
Ster advertentie