3FM nieuws

Elle Bandita live in De Bende van Van der Lende

  1. Nieuwschevron right
  2. Elle Bandita live in De Bende van Van der Lende

Rotterdamse rebel en rockbitch Elle Bandita kwam in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 mei De Speelplaats onveilig maken om Giel te steunen bij zijn recordpoging radiomaken.

De eerste nacht van Giels Wereldrecordpoging Radiomaken gaat de boeken in als de Nacht van de Gitaren. Niet alleen kwamen de rockers van Paceshifters langs, ook Elle Bandita speelde slaap uit Giels ogen.

Elle Bandita presenteert Elle Bandita

De derde studioplaat van Elle Bandita kwam in april 2014 uit, vijf jaar na haar vorige plaat. Om de opnames van Elle Bandita plaat te kunnen betalen vond ze een creatieve oplossing. Elle deed mee aan het tv-programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw V.I.P. Het geld dat ze daar aan overhield, stak de riot girl in de eindmix van haar nieuwe album.

Elle op De Speelplaats

Nu de nieuwe plaat in de winkel ligt, is Elle ook weer veel op het podium te vinden. Haar shows zijn rauw als altijd, maar dan net even iets anders dan je van haar gewend bent. Elle Bandita kwam in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 mei bij De Bende van Van der Lende langs om De Speelplaats onveilig te maken.

Elle Bandita - 'Susie Never Sleeps'

Elle Bandita - 'Swan Song'

Elle Bandita - 'The Alpha'

Elle Bandita is niet boos

Ster advertentie
Ster advertentie