3FM nieuws

Son Mieux verkozen tot 3FM Serious Talent

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux verkozen tot 3FM Serious Talent

Son Mieux is op zondag 11 oktober bij Saskia Weerstand verkozen tot 3FM Serious Talent.

Son Mieux (Fotograaf: Kasper van Steveninck)

De naam Son Mieux borrelt al een tijdje in de Haagse scene en zijn muziek heeft inmiddels ook de stationsoren van het zonnige Hillywood bereikt. Hij was al te zien en te horen tijdens het 15-jarig jubileumconcert van DI-RECT en hij speelt binnenkort supportshows voor o.a. Splendid en Mister and Mississippi. Hoog tijd voor Saskia Weerstand om hem te bellen en hem te verblijden met het nieuws dat hij 3FM Serious Talent is!

Son Mieux

Camiel Meiresonne, zoals Son Mieux daadwerkelijk heet, loopt al een tijdje mee. Zo was hij ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Op een dag stuitte de singer-songwriter, na een dronken bui, op het schrijven van liedjes in het holst van de nacht. Het is dus geheel toevallig dat hij, voor wie zijn voorgaande projecten kent, wat intiemer klinkt. Helemaal stereotype wilde hij echter niet worden en hij mengde daarom de basis met een elektronische laag die de boel nèt wat uitbundiger maakt.

Easy

De single 'Easy' is één van die in de nacht geschreven liedjes. Het is de eerste single van zijn debuut-EP waar hij momenteel nog volop aan werkt. Wel kun je Son Mieux' nieuwe materiaal al live horen tijdens de voorprogramma’s die hij dit najaar voor The Indien, Splendid en Mister and Mississippi verzorgt. Kun je niet wachten? Tot die tijd kun je gelukkig ook gewoon al de track grijs draaien!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie