3FM nieuws

Sam Smith zegt Australische tour af door bloeding op stembanden

  1. Nieuwschevron right
  2. Sam Smith zegt Australische tour af door bloeding op stembanden

Die arme Sam Smith! De muzikant heeft zijn hele Australische tour af moeten zeggen omdat hij een bloeding op zijn stembanden heeft.

(Foto: Ben Houdijk)

Via Instagram liet Sam Smith dinsdagochtend 28 april weten dat hij zijn Australische tour noodgedwongen moet cancelen.

"Ik ben heel, heel erg verdrietig om te melden dat ik mijn Australische tour moet cancelen. Afgelopen nacht had ik in Sydney een kleine bloeding op mijn stembanden. De doktoren hebben mij verteld dat ik rust moet nemen, omdat dit anders echt een langdurig probleem zou kunnen worden. This kills me."
- Sam Smith op Instagram

Nieuwe datum

Sam Smith liet weten dat hij en zijn management binnenkort de nieuwe datums voor de Australische tour bekendmaken. Waarschijnlijk wordt de tour verplaatst naar december 2015.

Pinkpop 2015

Sam staat in juni op Pinkpop 2015. We hopen natuurlijk dat Sam snel weer de oude is en dat hij op zondag 14 juni gewoon het Landgraafse podium betreedt. Beterschap, Sam!

MetMichiel Special over Sam Smith

Zingen mag Sam Smith dus even niet, maar dat betekent niet dat hij niet in de spotlights mag staan. In MetMichiel zet invaller Paul een week lang de schijnwerpers op Sam met een uitgebreide Special. Daarin vertelt Sam onder andere dat hij met 'Latch' ontdekte wat voor muziek hij wilde maken.

Sam Smith - 'Like I Can'

Ster advertentie
Ster advertentie