3FM nieuws

Niall Horan wil samenwerken met Nederlandse Sara (20) die sneakers ontwerpt

foto: TikTokfoto: TikTok
  1. Nieuwschevron right
  2. Niall Horan wil samenwerken met Nederlandse Sara (20) die sneakers ontwerpt

Toen Sara Noomen uit Oudewater donderdagavond op haar telefoon keek, kwam ze voor een leuke verrassing te staan. De Ierse popster Niall Horan reageerde namelijk enthousiast op één van haar TikToks en wilde zelfs een samenwerking aangaan.

Customized sneakers

De twintigjarige Sara koopt witte Nike Air Force 1 in die ze later beschildert met bekende artiesten zoals Taylor Swift, Harry Styles en Niall Horan als thema. Op TikTok deelt ze het maakproces van deze customized sneakers die ze op Instagram vervolgens verkoopt. En dat loopt hartstikke goed: haar meest bekeken TikTok heeft maar liefst 2,6 miljoen views en de wachtlijst voor de opgepimpte schoenen is zelfs zo lang dat er geen nieuwe klanten meer bij kunnen.

Samenwerking met Niall Horan

Het gaat zelfs zo goed dat het Niall Horan niet onopgemerkt is gebleven. “Ik vind ze geweldig. Ik zie fans er online steeds over praten. Check je dm’s. Ik wil met je over iets praten. Misschien kunnen we volgend jaar iets voor de fans betekenen. Dit is zo cool." zegt de zanger als reactie op Sara’s TikTok. De stewardess in opleiding voelt zich ontzettend vereerd, vertelt ze in een interview met AD. Over wat de samenwerking precies gaat inhouden kan ze nog niet veel zeggen. “Het zal in ieder geval iets voor de fans zijn en het zal rondom zijn tour gaan lopen.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziggo Dome

Op 27 en 28 maart 2024 staat Niall Horan in een uitverkochte Ziggo Dome met zijn The Show Live On Tour. Sara heeft helaas geen kaartje weten te bemachtigen, maar wie weet kan ze er eentje ruilen met Niall tegen een paar gepersonaliseerde sneakers.

Ster advertentie
Ster advertentie