3FM nieuws

Pinkpop line-up bekend!

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop line-up bekend!
De persconferentie is geweest, de namen zijn bekend. De 40ste editie van Pinkpop wordt er een om nooit te vergeten.Het is zover!!! De Pinkpop persconferentie zit erop en eindelijk weten we die namen die op de welbegeerde podia staan in het weekend van 30, 31 mei en 1 juni.

Check de line-up:
Heb je net de persconferentie live bijgewoond? Of de bekendmaking van de namen via internet bekeken? Dan hier alles op een rijtje. Heb je er helemaal niks van meegekregen? Ga je dan heel snel schamen in een hoekje! In alle gevallen: hier zijn de namen:

Zaterdag:
Bruce Springsteen & The E-Street Band, The Killers, Chris Cornell, Elbow, Me First And The Gimme Gimmes, Kings Of The Day, Just Jack.

Zondag:
Depeche Mode, Placebo, Madness, Volbeat, Milow, Keane, James Morrison, Maria Mena, De Staat, Pendulum, White Lies, Kyteman's HipHop Orkest.

Maandag:
Anouk, Franz Ferdinand, Amy MacDonald, Novastar, The Kooks, De Jeugd Van Tegenwoordig, Billy Talent, Shinedown, The Ting Tings, Katy Perry, The Script, The All-American Rejects.


Pinkpop afsluiter: Snow Patrol
En o...vergeten we er nu niet een? Jawel. De heren van Snow Patrol sluiten de 40ste editie van Pinkpop af.
Dat heeft Jan Smeets maar mooi voor elkaar!

5000 extra dagkaarten voor zaterdag
Omdat er waarschijnlijk veel mensen zijn die speciaal voor Bruce Springsteen & The E-Street Band naar Pinkpop willen, zijn er voor zaterdag 5000 dagkaarten meer beschikbaar gesteld dan voor zondag en maandag. Dit betekent dat er voor zaterdag 15.000 dagkaarten beschikbaar zijn en op zondag en maandag 10.000.

>> Ga naar de site van Pinkpop

Ster advertentie
Ster advertentie