3FM nieuws

Arctic Monkeys verschijnen voor het eerst op albumhoes

  1. Nieuwschevron right
  2. Arctic Monkeys verschijnen voor het eerst op albumhoes
Het is voor het eerst dat de leden van Arctic Monkeys in beeld op de hoes van hun album te zien zijn. Het album Humbug verschijnt deze zomer in Engeland.Het nieuwe album van Arctic Monkeys, Humbug, verschijnt deze zomer (in elk geval in Engeland). En voor het eerst in de historie van de band zijn de bandleden duidelijk zichtbaar op de hoes.

Foto van fotograaf Guy Aroch

Fotograaf Guy Aroch maakt de foto voor de hoes tijdens opnames in de Electric Lady Studios in New York. De in Israël geboren fotograaf is een rijzende ster in de wereld van de mode en muziek. Een goede foto is erg belangrijk voor muzikanten. In Nederland hebben we diverse goede popfotografen, zoals Anton Corbijn. Maar ook de 3FM-huisfotograaf Hans Peter van Velthoven mag hier genoemd worden.

Album Humbug

Het nieuwe album van de Arctic Monkeys heet dus Humbug en is opgenomen in New York met hulp van twee producers, onder wie de zanger van Queens of the Stone Age, Josh Homme. Het album verschijnt in Engeland op 24 augustus. Wanneer het in Nederland verkrijgbaar is, is nog niet bekend.

Lowlands

Arctic Monkeys tourt komende zomer door heel Europa en is één van de hoofdacts van Lowlands 2009. Mag je eigenlijk niet missen...

>> Meer over de fotograaf in kwestie

Ster advertentie
Ster advertentie