3FM nieuws

Wat is er ooit gebeurd met Def Rhymz?

foto: Cappiesfoto: Cappies
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is er ooit gebeurd met Def Rhymz?

Bandje, besta je nog? Of in dit geval: rapper, besta je nog? Dat is de vraag waar de middagshow van Barend & Benner elke week antwoord op zoeken. Dit keer is de vraag: wat is er ooit gebeurd met Def Rhymz? Kunnen we nog altijd schudden op zijn muziek, of verdient hij zijn doekoe tegenwoordig op een andere manier?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM

In 1984 is Dennis Bouman begonnen met rappen. Het grote succes kwam alleen pas een aantal jaren later. In 1999 wilde Rob Stenders dit bij 3FM graag op de radio draaien. "En toen bam, bam, bam." Daarna ging het snel en hij kijkt er dan ook op als een heftige tijd. Deze drukte is eigenlijk nooit weggegaan. "Ik blijf toch een jeugdheld voor veel." Def Rhymz heeft twee hartoperaties gehad, maar dat houd hem niet tegen.

Bandje besta je nog?

Maar wat houdt Def Rhymz nu bezig? "Het leven, genieten, reizen, ontdekken." Maar, daarnaast is hij elk weekend nog volgeboekt. Dat is niet het enige, hij komt binnenkort ook met een nieuwe track 'Tranquillo'. Op 12 april overal te beluisteren, maar wil je alvast een voorproefje? Check dan vooral het interview:

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie