3FM nieuws

Dit wil jij weten over 3FM-dj Eddy Keur

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wil jij weten over 3FM-dj Eddy Keur

Met de nieuwe programmering verwelkomt 3FM een aantal nieuwe gezichten op de zender. In de rubriek 'De 3' leer je deze nieuwe 3FM-dj's kennen, met deze week: Eddy Keur. Van zijn 3 laatste foto's in zijn filmrol en 3 favoriete artiesten tot de 3 mooiste momenten uit zijn leven: deze zaken wist jij nog niet van Eddy Keur.

'De 3' van Eddy Keur

Om hem nog beter te leren kennen beantwoordt Eddy vijf persoonlijke vragen in de vorm van een top 3. Op de vraag wat zijn de laatste 3 afbeeldingen in zijn filmrol, reageert hij lachend: "Dat gaat je geen reet aan!". Wel vertelt hij 3 dingen over zichzelf die mensen nog niet van hem weten, zoals zijn relatiestatus: "Ik ben er eigenlijk nooit treurig om dat ik geen partner heb" maar ook bijvoorbeeld dat hij geen varkensvlees en vis.

"Ik heb altijd heel veel van je gehouden"

Over de 3 mooiste momenten van zijn leven, haalt Eddy een persoonlijke gebeurtenis uit zijn verleden over zijn moeder: "Met kop en schouders steekt daar boven uit de liefdesverklaring van mijn moeder." Op haar sterfbed vertelde ze: "Lieve schat vergeet niet, ik heb altijd heel veel van je gehouden." Dit had hem zo geraakt dat hij zonder na te denken dit moment op nummer één zet.

De andere momenten die Eddy heel erg zijn bijgebleven waren de relatie met zijn ex en het werk bij de radio. Eddy: "En natuurlijk dat ik ja te horen kreeg om dj te worden bij 538, radio 2 en nu 3FM!"

Check hier 'De 3' met Eddy:

Keur in de Middag

Wil je nog meer te weten komen over Eddy? Luister dan vrijdag naar Keur in de Middag! Elke vrijdag start je jouw weekend met de nieuwe middagshow van Eddy Keur van 16:00 tot 19:00 uur. Samen met Eddy hang je de slingers op en ga je feestend het weekend in.

Ster advertentie
Ster advertentie