3FM nieuws

Geen Kings of Leon, Muse en Pearl Jam op PP13

  1. Nieuwschevron right
  2. Geen Kings of Leon, Muse en Pearl Jam op PP13

Jan Smeets ontkent veel mogelijke headliners voor Pinkpop 2013 en spreekt zich uit over verhoging minimumleeftijd alcohol in 3voor12 Radio.

Rammstein, Depeche Mode, Editors, Kings of Leon, Muse, Blur en Pearl Jam. Ze spelen waarschijnlijk allemaal niet op Pinkpop 2013. Dat bevestigt Jan Smeets woensdagavond 31 november tegenover Roosmarijn Reijmer in 3voor12 Radio. The Killers dan? "Laten we het hopen, hè? Dat we daarmee de zaak kunnen killen!" aldus Jan Smeets.

Jan Smeets in 3voor12 Radio

Organisator Jan Smeets spreekt zich in het interview met 3voor12 Radio ook uit over de verhoging van de minimumleeftijd waarop je alcohol mag kopen.

>> Lees meer over het interview met Jan Smeets over Pinkpop 2013

Headliners wel op Rock Werchter

Veel van de grote namen waarvan Smeets aangeeft dat ze niet naar Pinkpop komen, staan wel op het vergelijkbare Belgische festival Rock Werchter. Eerder werd al bekend dat de Editors Rock Werchter 2013 afsluiten en dat ook Depeche Mode, Green Day, Blur, en Rammstein optreden. De organisatie van het festival liet vandaag (1 november) weten dat de Amerikaanse rockers van Kings Of Leon ook van de partij zijn komende zomer.

Ster advertentie
Ster advertentie