3FM nieuws

3FM Beats per 720 minutes

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Beats per 720 minutes
Ieder weekend 12 uur lang de beste nieuwe dance in 3FM BPM. Ministry Of Beats ({l}Edwin Diergaarde{/l}), 3VOOR12BPM ({l}Job de Wit{/l}), Dancetination Live! en Weekender ({l}Mick Boskamp{/l}) maken je weekend!Eerst dus Ministry Of Beats, vorige week nog live vanuit Veldhoven, deze week weer normaal uit de 3FM Danceroom in Hilversum. De DJ line up is er in ieder geval niet minder op. Ministry Of Beats resident Marcella is tussen 20 en 21 uur van de partij. Zoals gebruikelijk krijgt nieuw DJ talent een kans tussen 21 en 22 uur. Deze week is het de beurt aan de DJ's C-Jay en Rick Charles. Uit Zuid-Afrika komt award winning Ryan Dent. Deze DJ, producer en A&R manager van zijn eigen label Platform Records verovert stukje bij beetje de wereld met zijn frisse veelzijdige sound. Verder kun je onder andere gastenlijstplekken winnen voor diverse feesten, bepaal je mede de nieuwe floorfiller voor de komende week, besteden we aandacht aan Hollands #1 dancechart en hoor je alle ins & outs uit de dance-scene. Ministry Of Beats zaterdagavond 19 - 23 uur!

Op deze eerste zaterdag van april is Dancetination Live! (tussen 1 en 4) te vinden in de hoofdstad. Hotel Arena is het decor voor BNN’s maandelijkse feestje genaamd BED. Na de succesvolle premiere (compleet met kussengevecht!) vorige maand, zal het vanavond wederom een groot feest worden. Want tijdens BED wordt er namelijk niet geslapen, daar zorgen dj’s Delacruz en Brian S. wel voor. Als speciale gasten hebben ze bovendien 2 muzikanten uitgenodigd, namelijk Tomas Pattiapon op gitaar en Patrick Bleijert op bas. Dit belooft een spannende combi te worden. Aan resident-dj Delacruz de taak om met zijn fijnste plaatje het feest te openen, en de partypeople in Hotel Arena op te warmen voor de uitsmijter van de avond, Brian S. Deze man die draait van Groningen tot Maastricht en alles wat daar tussen ligt, staat garant voor Party, Party, Party!

Het ‘grand dessert’ van de 3FM BPM nacht, Weekender (tussen 4 en 7) zit vol lekkernijen. Nightlife reporter {l}Mick Boskamp{/l} zit weer vol spitsvondigheden en zijn muzikale kompanen Eric de Man en Dj Jefferson laten hun lekkerste plaatjes horen. Het wordt dit keer een speciale uitzending, want er zijn maar liefst twee exclusieve mixen te beluisteren. Deze week is namelijk ook het tweede uur gereserveerd voor een mix, die is van de uit IJsland afkomstige dj Veiran. Hij is de vaste dj van de bekende formatie GusGus. We namen zijn set op tijdens het laatste feest van Advanced Party in de Amuse. Als uitsmijter in het laatste uur van Weekender een bijzondere mix van een dj van eigen bodem, namelijk Dj Jerry. Dat betekent weer drie uur lang genieten!
Ster advertentie
Ster advertentie