3FM nieuws

De top tien van 2015 van Roosmarijn

  1. Nieuwschevron right
  2. De top tien van 2015 van Roosmarijn

Het eind van het jaar nadert en dus wordt er met de Song van het Jaar door 3voor12 teruggeblikt in de muziek. Roosmarijn tipt je tien tracks met haar top 10 van 2015

Geen twijfel mogelijk wat Roosmarijn betreft. Tame Impala heeft met 'Let It Happen' de song van het jaar gemaakt. Althans, volgens Roosmarijn dan. Want zoveel smaken, zoveel meningen.

"Song van het jaar 2015! Vanaf het moment dat ie werd gereleased heb ik deze dit jaar minstens vier keer per week gedraaid. gedurende de zomer kwam ie ook voorbij bij de DJ's, een teken dat een liedje echt een anthem van de zomer is."

Bekijk hier de volledige lijst van Roosmarijn

Song van het Jaar 2015

De VPRO gaat voor de 31ste keer op zoek naar de Song van het Jaar en schotelt je een keuzelijst van 290 zorgvuldig gekozen nummers voor, die door het team van 3voor12 geselecteerd zijn uit de vele releases van dit jaar. Is die lijst naar jouw smaak (nogmaals: zoveel smaken, zoveel meningen) nog niet compleet; not to worry. Je mag ook je eigen favoriete songs van 2015 invullen.

Meer over de Song van het Jaar lees je bij 3voor12

Wij kunnen je wel proberen te vertellen wat wij de beste songs van het jaar vinden, maar daar hoef je het helemaal niet mee eens te zijn. Vandaar de vraag: wat is volgens jou de Song van het Jaar?

Ster advertentie
Ster advertentie