3FM nieuws

Sander Lantinga nieuwe 3FM DJ tussen 20 en 22 uur

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander Lantinga nieuwe 3FM DJ tussen 20 en 22 uur
Vanaf 6 september hoor je iedere dag tussen 20:00 en 22:00 uur de nieuwe NPS 3FM DJ {l}Sander Lantinga{/l}. Je kent hem natuurlijk wel van MTV. Het nieuwe 3FM avondprogramma gaat 'Sandersjow' heten.Op maandag 6 september begint de ‘SanderSjow’, een nieuw NPS-programma in de avond op 3FM, gepresenteerd door DJ {l}Sander Lantinga{/l} (27). Nu is de SanderSjow nog in de 3FM-nacht geprogrammeerd, op dinsdagochtend van 01.00 tot 04.00 uur. In het nieuwe seizoen is Sander vier dagen per week te horen op 3FM, van 20.00-22.00 uur, na {l}Coen Swijnenberg{/l} met het programma Swijnenstal om 18.00 uur.

De dagelijkse SanderSjow wordt een interactief muziekprogramma, gericht op de jonge doelgroep van 3FM: scholieren en studenten die ’s avonds graag de radio aan hebben. De SanderSjow wordt een mix van veel nieuwe muziek, spectaculaire stunts in de studio en het item ‘Zand erover’: luisteraars proberen een conflict op te lossen in de uitzending. Ook gaat Sander potentiële nieuwe geliefden koppelen in ‘de radiodate’. Drie vaste ‘coolhunters’ breken regelmatig in om te vertellen over wereldwijde nieuwe trends. Natuurlijk is er een interactieve Top-5 en worden nationale en internationale popsterren geïnterviewd. Ook de website www.sandersjow.nl (vanaf maandag 6 september online) wordt naast het radioprogramma belangrijk voor direct contact tussen de luisteraars en Sander. Sander Lantinga presenteert het programma op zijn eigen, onderscheidende manier en opvallende stem. Hij heeft het muzikale radiohart op de goede plaats. Sanders creativiteit, humor en originaliteit doen het goed bij luisteraar. De NPS denkt in Sander een opvallend nieuw radiotalent te hebben gevonden. Een interview met Sander eind vorig jaar in een het NPS-programma ‘Timur tot tien uur’ leidde in april tot de SanderSjow in de 3FM-nacht. Toen het mogelijk bleek een dagelijkse editie te maken, waren zowel de NPS als Sander enthousiast. Sander werkt nu nog bij de muziekzender MTV als presentator, waar hij de afgelopen jaren verschillende programma’s presenteerde. Vanaf september kiest Sander volledig voor zijn baan als DJ bij de NPS op 3FM.

Vrijdag weekendshow met Coen Swijnenberg
Naast de SanderSjow presenteert Sander per september wekelijks op vrijdagavond samen met Coen Swijnenberg een speciale weekendshow van 19.00 en 22.00 uur. Coen blijft ook in het nieuwe seizoen bij de NPS op 3FM te horen, maandag t/m donderdag van 18.00 tot 20.00 met zijn programma ‘Swijnenstal’. ‘AdreneLine’ met DJ {l}eLine{/l} la Croix staat voor het nieuwe seizoen op het programma van maandag- tot en met vrijdagochtend van 04.00 tot 06.00 uur.
Ster advertentie
Ster advertentie