3FM nieuws

APRILs nieuwe EP Crimson ziet officieel levenslicht

  1. Nieuwschevron right
  2. APRILs nieuwe EP Crimson ziet officieel levenslicht

3FM Serious Talent APRIL heeft reden voor een feestje: de EP Crimson is af en uitgebracht. En je kunt de band heel veel zien op de Popronde.

APRIL wordt gevormd door Jorn en Julia. Eerder onthulden we al de cover van de nieuwe EP op de website van 3FM Serious Talent. En nu is de EP getiteld 'Crimson' dan ook echt daar.

Waar komt 'Crimson' vandaan?

Beide muzikanten zijn bewonderaar van David Bowie (hoor je ook een beetje terug in de muziek). En Bowie werkt met alter ego's, zoals Aladdin Sane en Ziggy Stardust. Dat feit inspireerde Jorn en Julia om ook alter ego's aan te nemen: Crimson en Violet.

APRIL live @ 3FM Freaknacht

Op vrijdag 19 september stond dit creatieve duo + band in de Freaknacht bij Sander. Daar speelden zij de single 'Raw Love' van hun kersverse EP. Kijk & luister hier:

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe werk van APRIL? Luisteren kan hier!

Popronde = Crimsontour

Het duo speelt dit najaar zoveel tijdens het gratis rondreizende festival Popronde, dat ze hebben besloten geen officiële release te doen.

Vlak voor het weekend post de redactie van 3FM Serious Talent telkens een overzicht van de Popronde speeldata. Hierin staat waar en op welk moment een 3FM Serious Talent speelt. Houdt de website dus goed in de gaten!

3FM Serious Talent

De Utrechtse band APRIL werd zondag 3 augustus uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met het nummer 'Raw Love'.

Dus

APRIL = Jorn & Julia = Crimson & Violet = nieuwe EP Crimson. We gaan je overhoren! :-)

Ster advertentie
Ster advertentie