3FM nieuws

Lily Allen weigerde rol in Game Of Thrones

  1. Nieuwschevron right
  2. Lily Allen weigerde rol in Game Of Thrones

Lily Allen ziet het niet zitten om de zus te spelen van haar echte broer in de Amerikaanse fantasy-televisieserie Game Of Thrones.

Er zijn mensen die een moord zouden doen voor een rolletje in de populaire tv-serie Game Of Thrones, maar Lily Allen wees het aanbod af. De Britse zangeres was gevraagd om de zus te spelen van Theon, maar aangezien dit personage gespeeld wordt door Lily's echte broer ziet ze dit niet zitten.

Lily Allen bedankt vriendelijk voor rol Game Of Thrones

"Ik ben gevraagd om een rolletje te spelen in Game Of Thrones. Ze vroegen me of ik geïnteresseerd ben om Theons zus te spelen. Dit voelt oncomfortabel omdat ik op een paard moet zitten en hij me moet betasten en zo. Toen ze me dat vertelden, heb ik vriendelijk bedankt," aldus Lily Allen.

Sigur Rós maakte liedje voor Game Of Thrones-aflevering

Er worden wel vaker muzikanten gevraagd voor een gastrol in Game Of Thrones. Zo speelden Snow Patrol-frontman Gary Lightbody en de mannen van de IJslande band Sigur Rós eerder al een gastrolletje in de serie. Daarnaast coverden zij voor het vierde seizoen van de serie het nummer 'The Rains Of Castamere' van The National.

Kaarten voor Lily Allen in Hamburg

Lily Allen staat 26 mei op het podium in Hamburg. Wil je daar bij zijn? Win hier kaarten.

Sigur Rós - 'The Rains Of Castamere'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie