3FM nieuws

De dames van Down Voor Dummies op visite bij Coen & Sander

  1. Nieuwschevron right
  2. De dames van Down Voor Dummies op visite bij Coen & Sander

Visite, visite! Lize, Sara en Britt van het tv-programma Down Voor Dummies kwamen donderdagmiddag (4 september) op de thee bij Coen en Sander. Ge-zel-lig!

Barry Atsma volgt in Down Voor Dummies het leven van de drie jongedames Britt, Sara en Lize. Alle drie hebben ze het Downsyndroom, net als het broertje van Barry. Hoe staan deze meiden in het leven? Hoe is het om te daten met het syndroom van Down? Wat zijn hun toekomstplannen? Kortom, hoe ziet hun leven eruit?

Fragment Down Voor Dummies

Coen & Sander nodigden Lize, Sara en Britt uit in de studio

Coen & Sander vinden Down Voor Dumies een prachtprogramma. Daarom belden ze met Lize, een van de hoofdrolspelers. De mannen vroegen zich af hoe het zit met de bekendheid van Lize. Is ze al een echte BN-er aan het worden? Hoe is het om met hotty Barry Atsma samen te werken?

En... Coen en Sander nodigden Lize uit om naar de 3FM-studio te komen. Samen met Sara en Britt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een audioboodschap van Barry Atsma voor Lize, Sara en Britt

En toen kwamen de meiden donderdagmiddag (4 september) dus naar de studio. Coen & Sander vroegen ze het hemd van het lijf. En, en! Ze hadden ze een verrassing voor het Lize, Sara en Britt: een audioboodschap van Barry! Oeh, spannend!

De voordelen van het Syndroom van Down

Hoe belangrijk is een tv-programma over mensen met het Syndroom van Down? Volgens Lize is het goed dat mensen ook een keer de voordelen van het downsyndroom voorgeschoteld krijgen. "En wat zijn dan die voordelen?" vroeg Coen.

Barry Atsma: "Britt is de beste knuffelaarster ter wereld"

Barry had ook een speciale boodschap voor Britt. "Ongelofelijke, dikke knuffels kan ze geven. Maar ze heeft ook hele wijze lessen over de liefde," aldus Barry. Britt had verkering, maar dat was net uit. "Via de telefoon gedaan, dat vind ik echt laf," vertelde Britt aan Coen & Sander, die hun medeleven uitten.

De Jan Kooijman Show?

O ja, Sara en Britt spraken tijdens hun bezoekje aan Coen & Sander openhartig over hun liefde voor Jan Kooijman. De Coen & Sander Show werd ietsie pietsie gedomineerd door de beste man, die er niet eens was.

Ster advertentie
Ster advertentie