3FM nieuws

Marilyn Manson bedreigt journalisten

  1. Nieuwschevron right
  2. Marilyn Manson bedreigt journalisten
Marilyn Manson heeft gedreid journalisten te vermoorden die onwaarheden over hem verspreiden. Laten we hopen dat dit bericht klopt!De shockrocker schrijft in een blog op zijn MySpace over "soon-to-be-murdered-in-their-home press". Waar is de man zo boos over?

Cocaïneverslaving

Mogelijk reageert Manson ietwat geprikkeld, naar aanleiding van verhalen over een cocaïneverslaving waar hij mee te kampen zou hebben, melden Amerikaanse media.

"Ik kan, maar hoef me niet te verdedigen tegen de absurde aantijgingen waar de gemiddelde pers zich aan vastklampt", schrijft hij.

Naaktfoto

Manson zegt dat als er een naaktfoto nodig is om te bewijzen dat hij anders is dan hoe de pers hem wil neerzetten, dat geen probleem is. Als deze 'journalisten' maar ophouden maar arrogante uitspraken doen over hem en zijn band.

Manson bij je thuis

Want anders... " (...) zal ik deze persoonlijk, of met hulp van mijn fans, thuis begroeten en laten ontdekken hoeveel ze werkelijk geloven in de vrijheid van meningsuiting", vervolgt de heethoofd.

Dat is natuurlijk ook een manier om je fans bezig te houden.

Eerlijk duurt het langst

"I dare you all to write one more thing that you won't say to my face. Because I will make you say it. In that manner. That is a threat. Mm", besluit hij.

Sommige journalisten wisten ze het wel, denken wij, als ze de keuze hadden tussen de dood en nog een naaktfoto van de androgyne rocker.


>> Meer over Marilyn Manson
Ster advertentie
Ster advertentie