3FM nieuws

Dansend je weekend door met 3FM BPM

  1. Nieuwschevron right
  2. Dansend je weekend door met 3FM BPM
Bij de zaterdag dance-marathon op 3FM (3FM BPM) houden ze de vinger stevig aan de pols van the future sound of, precies: serious dance. Ministry Of Beats, 3VOOR12 BPM en Weekender hebben weer een fijne verzameling beats op het programma staan. Ministry Of Beats
{l}Giel Beelen{/l} neemt het voor een keertje over van {l}Edwin Diergaarde{/l}. In Ministry Of Beats hoor je live DJ sets van Nick K, Rasheed Benjamin Brown en Sven Vath. Die laatste set is overigens afkomstig van het I Love Techno festival. Ook kun je het nieuwste Sven Vath album winnen,´Sound Of The Fourth Season.

3VOOR12 BPM
Job de Wit wil nog niet verklappen wat er deze week precies in zijn programma zit, maar je kunt er natuurlijk wel gerust van uit gaan dat Job geen trends volgt, maar trends zet. Dus wil je helemaal op de hoogte zijn van het allernieuwste en allerbeste dancewerk, luister dan naar 3VOOR12 BPM.

Dancetination Live!
Op zondagochtend 16 november neemt Dancetination Live! (tussen 1 en 4 op 3FM BPM) je mee naar On’s Soma Quality Recordings Night in de Rotterdamse Off Corso. Dat worden drie mooie radio-uren, want in die uitzending komen precies de Dj-sets van Joachim en Funk d’Void en de live-performance van Nederland’s meestbelovende producer/Dj Joris Voorn aan bod.

Weekender
Om 4 uur begint 3FM BPM’s after party in de vorm van het programma Weekender. Presentator {l}Mick Boskamp{/l} (op de foto met Danny Howells) wordt terzijde gestaan door Dj Eric de Man en Tj (Technical Jockey) {l}Paul Rabbering{/l}. In de studio ontvangt hij Dj-talent Carlos Valdez, die op 22 november op de BaSSar-party in de A’damse Hotel Arena draait, en krijgt hij Roog aan de telefoon die over zijn nieuwe album praat. Het laatste uur van Weekender wordt bijzonder. Met toestemming van de meester zelf wordt een uur van de waanzinnige set van Danny Howells vorige week tijdens de Smirnoff Experience Paard in het Haagse Paard van Troje uitgezonden. Als toegift zingt Danny ook nog een liedje voor ons…Dat wordt smullen en lachen tegelijk.
Ster advertentie
Ster advertentie