3FM nieuws

Internationale interesse voor Caro Emerald

  1. Nieuwschevron right
  2. Internationale interesse voor Caro Emerald
Caro Emerald zit "over een jaar in het buitenland". Ze heeft buitenlandaspiraties en er is ook interesse vanuit internationale labels. Dat zei ze tegen Giel dinsdagochtend 1 september.Caro Emerald, die doorbrak met de 3FM Megahit 'Back it up', richt het vizier op het buitenland. In een interview met Giel Beelen gaf de zangeres aan dat er interesse bestaat vanuit internationale labels. De interesse is weliswaar nog vaag, maar de ambitie van Caro reikt tot over de grenzen.

Producers vroegen Caro

Twee producers voor wie Caro wel eens dingetjes inzingt, vragen haar bij afwezigheid van de eigenlijk zangeres, of zíj niet even snel kan invallen. Of ze even het liedje 'Back it up' wil inzingen, een liedje geschreven voor een Japanse act. Maar hoewel het iedereen gelijk opvalt hoe goed het liedje bij Caro’s stem past, belandt “Back It Up” eerst op de plank bij de uitgever. Want het was nooit bedoeld om uit te brengen in Nederland.

Youtube rules

En dan, een jaar later, zingt Caro het liedje opeens live op AT5. Het slaat direct aan: kijkers blijven maar bellen en mailen, wie die zangeres met dat leuke liedje is. Youtube wordt ingeschakeld en het balletje rolt vanaf dan als een dolle.

Internationale interesse van labels

En in september 2009 geeft Caro aan dat haar ster nog verder rijzende is, en dat er "enkele internationale labels interesse hebben getoond". We houden haar in de gaten.

>> Meer over Caro Emerald

Ster advertentie
Ster advertentie