3FM nieuws

Betalen voor exotische Tindermatches

  1. Nieuwschevron right
  2. Betalen voor exotische Tindermatches

De collega's van NOS op 3 meldden dat je binnenkort kan betalen voor extra features op Tinder.

Ben je een ervaren Tinderaar? Dan kun je je territorium vanaf november uitbreiden. Het wordt namelijk mogelijk om - als je betaalt - ook met mensen die niet in jouw buurt zitten te Tinderen. Dus je kunt nu al een date regelen voordat je op vakantie gaat.

Het is de eerste keer dat Tinder geld vraagt voor een nieuwe functie. Het is een belangrijke eerste stap om ooit het geld van investeerders terug te verdienen. Het is wel nog onduidelijk hoeveel de functie gaat kosten.

1,2 miljoen Tinderaars

Wees niet bang dat erop los Tinderen nu lastiger wordt: volgens Sean Rad, de CEO van Tinder, blijft de datingapp in de huidige vorm gewoon gratis. Rad wil niet zeggen hoeveel mensen ter wereld nu Tinderen, maar volgens hem zijn er 1,2 miljard profielen aangemaakt en zijn er elke dag meer dan 15 miljoen matches.

2 jaar Tinder

Tinder bestaat nu zo'n 2 jaar en heeft ook in Nederland de datingscene flink veranderd. NOS op 3 vierde dit jubileum met twee mensen die goed gebruik hebben gemaakt van de app: Iris, die haar vriendje op Tinder ontmoette, en een twintiger die anoniem wil blijven vanwege alle vrouwen die hij via de app regelt. Check de video op NOS op 3!

Bron: NOS op 3

Ster advertentie
Ster advertentie