3FM nieuws

Gwen Stefani brengt solo-album uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Gwen Stefani brengt solo-album uit

Zangeres Gwen Stefani legt samen met Pharrell Williams de laatste hand aan haar solo-album, dat binnenkort uitkomt.

Gwen is na acht jaar weer de studio ingedoken voor een solo-album samen met Pharrell Williams. De manager van de zangeres vertelt dat de samenwerking goed verloopt, meldt Billboard. Volgende week zal bepaald worden wat de eerste single gaat worden. Die zal Gwen tijdens het tv-programma The Voice, waarin zij jurylid is, voor het eerste laten horen. Gwens laatste solo-album The Sweet Escape kwam in 2006 uit.

Meer focus op muziek

Eerder vertelde de zangeres in een interview aan MTV dat ze ook een nieuwe No Doubt-plaat niet uitsluit. Het zesde album van de band Push and Shove verscheen twee jaar geleden, maar nu lijkt het er dus op dat er nieuw werk op komst is. "Op dit moment ben ik heel erg met muziek bezig. Afgelopen jaar heb ik me vooral gefocust op mode, maar nu denk ik veel aan muziek.", vertelt ze.

Samenwerking met Pharrell

De No Doubt-zangeres werkte al eerder samen met Pharrell Williams voor haar hit 'Hollaback Girl' uit 2005. Nu is ze dus weer de studio ingedoken met de 'Happy'-zanger. Pharrell is heel erg enthousiast over de samenwerking en zegt 'she's killing it.' Daarnaast vindt hij dat dit nieuwe werk van een heel ander niveau is.

Interview met Gwen Stefani

Ster advertentie
Ster advertentie