3FM nieuws

Acda & De Munnik geven extra gratis afscheidsconcert

  1. Nieuwschevron right
  2. Acda & De Munnik geven extra gratis afscheidsconcert

Acda & De Munnik geven vrijdag 29 augustus een extra gratis afscheidsconcert op het podium van de Uitmarkt op het Museumplein in Amsterdam.

Acda & De Munnik hebben besloten om een extra gratis concert in te lassen. Het duo staat vrijdag 29 augustus om 22.30 uur op het Museumplein. Diezelfde avond wordt op het Museumplein de Uitmarkt officieel geopend.

Afscheidstournee Acda & De Munnik

Thomas Acda en Paul de Munnik beginnen 24 augustus met hun afscheidstournee. Ze trappen hun tour af met een gratis optreden in het Openluchttheater in het Vondelpark te Amsterdam. Hier is zó veel belangstelling voor, inmiddels hebben bijna 40.000 Facebookers aangegeven dat ze die dag 'aanwezig' zijn, dat de twee mannen hebben besloten een extra gratis concert in te lassen.

Officiële opening van de Amsterdamse Uitmarkt

Dit optreden vindt dus vijf dagen later plaats, op het Museumplein. Diezelfde avond treden ook Waylon, New Cool Collective en cabaretier Martijn Koning op tijdens de officiële opening van de Amsterdamse Uitmarkt. Acda & De Munnik maakten in maart bekend te stoppen als duo.

Ster advertentie
Ster advertentie