3FM nieuws

Waarom neemt Harry Styles opeens zangles?

  1. Nieuwschevron right
  2. Waarom neemt Harry Styles opeens zangles?

One Direction is één van de meest succesvolle boybands van het moment. Toch vindt zanger Harry Styles het nodig om zangles te nemen. Waarom?

Harry Styles kondigde eind 2015 aan dat hij plannen heeft voor een solo-album. De zanger heeft naar eigen zeggen zelfs al vier nummers klaarliggen. Hoe die gaan klinken weten we nog niet, wel hoe ze gaan heten. De 21-jarige Styles bracht eerder namelijk al een aantal songtitels naar buiten. 'Coco', 'Already Home', 'Endlessly' en '5378 Miles' zijn songs die je gaat terugvinden op zijn debuut.

Eerder in 2015 verliet Zayn Malik de vijfkoppige band, waarna One Direction verder ging als viertal. Toen Harry bekend maakte dat hij soloplannen heeft, ging de muziekwereld opnieuw los. Zou de band nu gaan stoppen? Dat bleek niet het geval: de band laste een pauze in van achttien maanden. Een goed moment voor Styles om aan zijn solowerk te beginnen.

Het begin is er dus. Op de tracks die hij klaar heeft liggen, werkt hij samen met Snow Patrol-gitarist John McDaid en ook Jay Z ziet de solocarrière van de 1D-zanger wel zitten. "I can make him the biggest artist in the world in a year", liet een enthousiaste Jay Z weten.

Maar waarom neemt Styles nu dan ineens zanglessen?

"He's performed well live and can obviously sing but he's smart enough to realise he needs to learn more about how best to develop his vocal skills. He's grounded and professional enough to know he needs to work hard to achieve the success he wants as a solo artist", vertelde een anonieme bron aan NME.

Maar is dat wel zo? Bekijk deze beelden maar eens...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Misschien is het toch goed dat hij zanglessen neemt... Nee, geintje, natuurlijk. Harry Styles zingt loepzuiver. Hij neemt zangles omdat hij de kwaliteit van zijn zang wil verbeteren, zodat hij op zijn soloplaat nog harder kan knallen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tot het nieuwe solowerk er is, kun je gelukkig nog genieten van 'Don't Let Me Go'.

Ster advertentie
Ster advertentie